PREMIJERA PJESME

Tús Nua energičnim singlom ‘Lights out‘ najavljuju novi album, glazbena poslastica stiže najesen!

Tús Nua
 Nina Đurđević
Jordi i Jelena kažu da je njihovo drugo studijsko izdanje rezultat puno introspekcije, elana, strpljenja i međusobnog uvažavanja

Nakon sjajnih kritika na prvi album "Horizons", Tús Nua publici sad predstavljaju pjesmu "Lights out", kojom najavljuju dugoočekivani, drugi studijski album. Energični singl sniman je u Chicken Sound Studiju Vedrana Kovačića - Belog, kao i sve pjesme s prvijenca "Horizons" te singlovi "Ride" i "Palindrome".

Mix su radili Vedran Kovačić i Tús Nua, a master potpisuje Igor Meister. Na bubnju im gostuje Andrea Pedron, a vokale, gitare, bass gitaru i syntheve snimile su same Tús Nua (Jelena Božić i Jordi Ilić). Djevojke iz Tús Nua svoj drugi studijski album objavit će u listopadu ove godine, a novim singlom objavile su i suradnju s kućom Rock svirke. Pjesma "Lights out" bit će dostupna na svim streaming servisima.

Nakon puno tisuća kilometara prijeđenih na europskim turnejama, sa zadnjim odsviranim koncertom u matičnom Zagrebu na sam dan proglašenja pandemije, Tús Nua vratile su se u studio, sad kao dvojac, da dovrše drugo studijsko izdanje. Za njega Jordi i Jelena kažu da je rezultat puno introspekcije, elana, strpljenja i međusobnog uvažavanja. Za razliku od prvijenca "Horizons", ovaj album je više "unutra" nego "van", zahvaljujući promjeni iz tria u duo, manjim brojem gostovanja i svime što ih je zateklo od izdavanja prošloga albuma.

Podsjetimo, album "Horizons" objavile su 2017. godine te su dobile kritike hvale od publike i struke. Među pjesmama objavljenima na albumu našla se i "Fight!", koja je na najpoznatijem američkom alternativnom radiju KEXP bila pjesma dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:07