NEOSPORNA DIVA

U novom videu Adele pleše, a kako i ne bi kad je čeka titula najbogatije pjevačice u povijesti

 YouTube
Adele se sprema potpisati ugovor s diskografskom kućom Sony Music težak 900 milijuna kuna

Na sinoć održanoj ceremoniji dodjele Billboard nagrada je Adele osvojila čak pet prestižnih priznanja: 'Top artist', 'Top female artists', 'Top Billboard 200 album', 'Top Billboard 200 artists', 'Top Selling Song'. Tom je prilikom pop diva predstavila videospot za pesmu 'Send My Love' je do sada, u jednom danu, zabilježio gotovo 850 tisuća pregleda.

Video je režirao Patrick Daughters, koji stoji iza video spotova bendova poput Yeah Yeah Yeahs (Maps) i Muse (Stockholm Syndrome), a u njemu Adele čak i pleše. "Možete li vjerovati? Nestali su svi moji strahovi. Bilo je stvarno zabavno…", komentirala je Adele svojim fanovima.

Trenutno je na rasprodanoj europskoj turneji, jedna je od glavnih zvijezda festivala Glastonbury, a zatim kreće na turneju po Sjevernoj Americi.

Kako javljaju mediji, Adele se sprema potpisati ugovor s diskografskom kućom Sony Music težak 900 milijuna kuna, što bi bio najveći diskografski ugovor u povijesti Velike Britanije. Ako se to dogodi, Adele će udvostručiti svoje bogatstvo, koje se sada procienjuje na 850 milijuna kuna.

Adele bi pritom postala pjevačica s najunosnijim ugovorom u povijesti, nadmašivši Whitney Houston koja je 2001. potpisala ugovor s Aristom težak 700 milijuna kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 11:17