DOBRI DEČKI

Uoči rasprodane Tvornice, Krankšvester objavili novi album. Poslušajte kako zvuče ‘Alkohol i blud‘, ‘Horoskop‘...

Krankšvester duo

 Marko Lopac/
Sve svoje najiskrenije ljubavne stihove Krankšvester su pretočili u novi studijski album

Sve svoje najiskrenije ljubavne stihove Krankšvester su pretočili u novi studijski album "Dobri dečki", kako su poručili, a "kojeg su prigodno objavili na Valentinovo. Riječ je o njihovom šestom studijskom albumu, a objava stiže uoči tradicionalno rasprodanog Švesterova, 17. veljače u zagrebačkoj Tvornici kulture.

"Album je vani!, uživajte!" kratko su poručili dobri dečki 3ki Stil i Sett putem svojih društvenih mreža i tako potvrdili objavu izdanja. Album donosi ukupno 16 pjesama, kao gostujuća imena pojavljuju se Sajsi MC i SHIN, a prethodno je najavljen singlovima "Rat će" i "Šta bi ti", koji su s pratećim videospotovima dosegnuli i YouTube trending listu.

image

Krankšvester Tvornica

/Marko Lopac
image

Krankšvester Tvornica

/Marko Lopac

Osječki rap duo Krankšvester, ujedno i dobitnici nagrade Porin za Najbolji album hip-hop glazbe 2022. godine, aktivno djeluje od 2010. godine, a publiku su osvojili svojim beskompromisnim i sarkastičnim izričajem. Klasici kao što su "Zatresi guz", "Ružne ribe", "Dubai", "Gaber ili "Slava" apsolutni su koncertni favoriti i nezaobilazni dijelovi svake njihove set-liste.

Novi studijski album "Dobri dečki" u izdanju diskografske kuće yem Krankšvester objavljuju netom pred jubilarno peto Švesterovo, koje se održava ove subote, 17. veljače u Tvornici kulture. Riječ je o njihovom tradicionalnom koncertu povodom Valentinova, kada kroz romantičnu koncertnu večer slave ljubav u njenom najemotivnijem i najeksplicitnijem obliku, a koncert je rasprodan desetak dana unaprijed. Album "Dobri dečki" dostupan je na svim digitalnim streaming platformama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 11:42