AKUSTIČNA VEČER

Valentino Bošković u utorak stiže u zagrebački Tres Chic na razgovor i svirku

Valentino Bošković i Josip Radić u Tres Chic Cafeu

 Promo/
Tres Chic, popularno zagrebačko okupljalište vrhunskih lokalnih DJ-eva, glazbenika i performera poziva na glazbeno-književnu večer

Zemlja i Mars nikada nisu bili bliži. Barem ne otkako poznajemo Valentina Valentinota Boškovića. A tko je taj Valentino? Eh, to ćete saznati dođete li 14.11. u Tres Chic gdje će se odviti razgovor između Josipa Radića i pisca Svena Popovića (koji uporno ponavlja da su svi natječaji za mlade pisce otvoreni do 35. godine, što znači da ima vremena), a razglabat će se o muzici, Bowieju i Beatlesima i Beach Boysima, o Otoku (kao konceptu), o otoku Braču (uglavnom kao toponimu), o tome što "nedijon smiš, a što ne smiš činit", o one dvije stari koje su bile važne, a možda i o nečemu suvislom.

Josip Radić rođen je 1986. u Splitu. Voli svirati i ne zna reći ne, pa svira u Beatles Revival Bandu, Buđenju i Pavelu. Nekad napiše i koju pjesmu za Nenu Belana, Ginu, Izgubljeni Vikend, Cambi, Babu Yagu... Zbog svega toga zapostavlja svoj autorski bend Kensington Lima. Nakon razgovora slijedi kratka akustična svirka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:00