15. TRAVNJA

Veliki koncert Jelene Rozge u Ciboni 15. travnja

 Duje Klarić/CROPIX

Jelena Rozga je u posljednjih godinu dana postala jedan od najtraženijih izvođača hrvatske glazbene scene. Svojim novim albumom " Bižuterija" osvaja vrhove top ljestvica i stvara euforiju gdje god se pojavi. Hit istoimenog albuma na You Tube-u je pogledan više od 3 milijuna puta što ukazuje na Jeleninu zavidnu popularnost. Iako je na sceni već 15 godina, novim hitovima; Bižuterija, Ona ili ja, Grizem, Karantena...doživljava nezapamćen uspjeh.

Nakon splitskog koncerta Jelena Rozga priprema koncert karijere koji će se održati 15. travnja 2011. godine u KC Dražen Petrović (Cibona), Zagreb. Budući da je ovo Jelenin prvi samostalni koncert u dvorani u Zagrebu, ne sumnjamo da će napraviti koncert o kojem će se još dugo pričati. Vrhunska produkcija i još neviđena scenografija učinit će ovaj koncert posebnim.

Ulaznice za nadolazeći koncert Jelene Rozge u Ciboni, 15. travnja, puštene su u prodaju u ponedjeljak, 14.ožujka na sljedećim mjestima:

Roko&Akademija ( Jarunska 5), Collegium putovanja (Tkalčićeva 7/II), Integral (Pothodnik), Croatia Records (Bogovićeva 5), CD Shop Hit Records (Preradovićeva 12) i Cro Pub (A.Žaje 60).

Cijena ulaznice: 100 kn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 01:40