MEGA SPEKTAKL

VIDEO 2CELLOS nakon Lisinskog spremaju SHOW u zagrebačkoj Areni!

Zagreb, 211211.KD Vatroslav Lisinski.Nastup 2Chellos, dua voloncela kojeg tvore Stjepan Hauser i Luka Sulic.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovacev / CROPIX / BORIS KOVACEV

Popularni 2CELLOS održat će dugoočekivani, veliki koncert u Zagrebačkoj Areni, 12. lipnja, 2012.! Na pozornici će se ovim svjetski poznatim virtuozima pridružiti i Zagrebačka Filharmonija. Luka Šulić i Stjepan Hauser odsvirat će pjesme sa svog uspješnog albuma prvijenca 2CELLOS Luka Sulic & Stjepan Hauser, nekoliko klasičn skladbi, a bit će i iznenađenja.

"Nastup u Areni je nešto što čekamo s velikim uzbudjenjem i odgovornošću! Drago nam je da će nam se u prvom, klasičnom dijelu koncerta priključiti i Zagrebačka Filharmonija koja će uveličati tu večer. Pozivamo vas da se priključite ovom mega spektaklu, jer ćemo mi dati apsolutno sve od sebe da to bude naš najveći spektakl do sada!", poručuju dečki s još uvijek aktualne američke turneje sa Sir Eltonom Johnom.

Informacije o prodaji karata i prodajnim mjestima još nisu objavljene. U prosincu prošle godine njihov je koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog bio rasprodan.

Pogledate kako je bilo:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 20:56