SLAVNI GLAZBENICI

VIDEO 2CELLOS udružili snage s ostalim zvijezdama YouTubea i obradili Lennonovu 'Power to the people'

Glazbenici su oduševljeni projektom te posebno ističu kako su se odlično zabavili na ulicama Jeruzalema

ZAGREB - Nakon što su obavili svjetsku turneju prateći slavnog britanskog glazbenika Eltona Johna , Luka Šulić i Stjepan Hauser, glazbeni dvojac poznatiji kao 2CELLOS, uključili su se u još jedan globalni projekt.

Ovaj puta su snage udružili s drugim zvijezdama YouTubea te napravili obradu pjesme legendarnog Johna Lennona - Power to the people. Na internetu je u srijedu osvanuo i njihov zajednički video kojeg snimili prošlog ljeta u Jeruzalemu. Riječ je o projektu Googlea i YouTubea koji okuplja izvođače iz svih krajeva svijeta koji su se uspješno proslavili upravo zahvaljujući svojim snimkama na popularnom društvenom servisu za razmjenu video sadržaja.

Osim naših Šulića i Hausera u obradi 'Power to the people' sudjeluju i mlada izraelska pjevačica i glumica Marina Maximilian Blumin koja je preuzela odgovornost glavnog vokala, na klavijaturama je 11-godišnja pjevačica iz Kanade Maria Aragon dok ritam na bubnjevima daje 25-godišnji Cobus Potgieter . Svi oni na svjetskoj slavi mogu zahvaliti YouTubeu na kojem ih je pogledalo više milijuna ljudi.

Glazbenici su oduševljeni projektom te posebno ističu kako su se odlično zabavili na ulicama Jeruzalema gdje su jeli lubenicu, posjetili znamenitosti i snimili spot koji vjerno pokazuje njihove doživljaje.

Idejni kreatori spota su Liat Ben-Rafael i Alon Chen dok režiju, montažu i scenarij potpisuje Mika Orr.

Pogledajte kako je našim violončelistima bilo u Izraelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 08:13