U LISINSKOM

VIDEO: Aleksandra Radović premijerno pred zagrebačkom publikom

Aleksandra Radović
 Promo
 

Glazbena diva Aleksandra Radović nastupit će 10. studenog u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a zbog velikog interesa mnogobrojnih pratitelja ulaznice su već sad puštene u prodaju.

Jedna od ponajboljih pop pjevačica na regionalnoj glazbenoj sceni za svoj prvi solistički nastup u Zagrebu ništa nije prepustila slučaju - za lokaciju je odabrala Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog koja joj omogućuje najvišu razinu produkcijske kvalitete i neposredan kontakt s vjernom publikom.

Mnogi će poklonici čarobnog vokala Aleksandre Radović reći da su na ovaj koncert uistinu čekali godinama, poznata kantautorica te jedna od najosebujnijih i najsnažnijih vokala u regiji, jedna je i od najtiražnijih pjevačica s blistavom karijerom koja je započela prije nešto više od petnaest godina, iz koje su proizašli i brojni hitovi koje će hrvatska publika napokon moći doživjeti i uživo na čarobnoj pozornici Lisinskog.

Od aktualnih "Ljubavi moja", "Živeo kraj", "Čuvaj moje srce", "Nisi moj", "U inat prošlosti", "Bivši dragi" pa sve do pjesama koje su već izrasle u pop evergreene poput balada "Karta za jug", "Čuvam te", "Kao so u moru" ili "Ni zadnji ni prvi", koju joj je darovao velikan Arsen Dedić, svoju će publiku povesti na glazbeno putovanje i retrospektivu brojnih uspješnica. Na programu će se premijerno naći i nova djela s nadolazećeg, petog studijskog albuma, koji će svjetlo dana ugledati do kraja ove godine.

Sergej Ćetković, Nina Badrić i Nikša Bratoš samo su dio uspješnih glazbenika s kojima je surađivala, uz još mnoštvo njih s kojima redovito nastupa, stvara i uglazbljuje predivne stihove zbog kojih je dospjela do samog vrha.

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncertni spektakl kreću u prodaju 17. lipnja, po cijenama od 120, 150, 180 i VIP kategorija po 210 kuna, a mogu se kupiti na blagajni Lisinskog i online na www.lisinski.hr

Organizatori koncerta su Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog i GMR - Glazbena produkcija Gane Pacikoza.

Promo
Aleksandra Radović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:16