'NIJE SVEJEDNO'

VIDEO: ARTAN LILI Pjesma napravljena na telefonu, spot snimljen u jednom kadru: 'To je to, ekipa na gomili, hormoni, telefoni...'

 press
 

ZAGREB - Grupa Artan Lili je ususret festivalu Brijačnica objavila novi singl i spot "Nije svejedno". Beogradski bend posljednjih godinu dana je oduševio publiku brojnim singlovima i privlačnim video spotovima, a Novu godinu najavljuju sjajnim videom snimljenim u jednom kadru.

"Napravili smo novu pjesmu na telefonu i cijeli smo spot snimili u jednom kadru. Shvatili smo da se vrhunska glazba može napraviti i na telefonu, a ovo je nešto sasvim novo za publiku i za nas. Nadam se da ćete uživati u novom zvuku Artan Lilija", rekao je frontmen Bojan Slačala.

Pjesma "Nije svejedno" nalazi se na njihovom drugom albumu "New Deal" koji je u ožujku objavila izdavačka kuća Lampshade Media. Režiju video spota u jednom kadru potpisuje dugogodišnji suradnik benda Staša Tomić koji je ovom prilikom izjavio: “To je to, to su Artani u punom sjaju, ekipa na gomili, hormoni, telefoni. Potrudili smo se svi zajedno da vam prenesemo autentični ovovremenski impuls mladosti. Savršena stvar za lijep početak jedne Nove godine!”

Artan Lili 19. siječnja nastupaju na prvom danu treće Brijačnice u zagrebačkom Boćarskom domu. U petak, 19. siječnja u Boćarskom domu će osim Artan Lilija nastupiti Partibrejkers, M.O.R.T, The Miceks, Rizol i Intergalactic Lovers. Sljedeće večeri na programu će biti Vlatko Stefanovski, Kawasaki 3P, Antenat, Slow Motion Suicide i She Loves Pablo.

Ulaznice za Brijačnicu su u prodaji, a u ponudi su festivalske i dnevne karte. Za dnevne će trebati izdvojiti 75 kn do samog dana festivala kada se dižu na 90 kn. Festivalske će do 19. siječnja koštati 120 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:40