LIPANJ 2021.

VIDEO: Beck potvrdio svoj dolazak na odgođeni INmusic festival

Beck
 Darron Mark / Alamy / Alamy / Profimedia
 

Beck, američki glazbenik jedinstvenog i prepoznatljivog glazbenog stila, sedmerostruki dobitnik Grammyja, potvrdio je svoj dolazak na odgođeno izdanje zagrebačkog INmusic festivala koje će se umjesto ove održati iduće godine.

Time se Beck pridružuje već potvrđenim nastupima The Killersa, Nick Mason's Saucerful of Secrets, Belle and Sebastian i Gogol Bordello na 15. INmusic festivalu koji će se održati na jarunskim otocima od 21. do 23. lipnja 2021.

- Raznolik opus okupljen u četrnaest studijskih albuma zaslužio je Becku status vjerojatno najoriginalnijeg i najkreativnijeg glazbenika alternativnog rocka proteklih desetljeća - ističe se u najavi.

- Naslanjajući se na cijeli spektar glazbenih stilova, od folka, psihodelije, funka, soula, hip hopa, alternativnog rocka, popa, elektronike, itd., Beckov zvuk je hibrid koji je svojstven samo njemu - dodaje se.

Beck je dosad imao više od 50 nominacija za nagrade na području glazbe, dizajna i audiovizualnih medija te dvadeset osvojenih, među kojima su i sedam Grammyja te tri Brit Awardsa.

Dosad je objavio trinaest studijskih albuma sa zlatnim i multi-platinastim nakladama, rasprodao svjetske turneje, imao mnogo glazbenih suradnji sa glazbenicima iz svih dijelova spektra suvremene glazbe i jedinstvenih multidisciplinarnih umjetničkih projekata. Krajem studenoga objavio je četrnaesti studijski album "Hyperspace".

Festivalske ulaznice dostupne su putem službenog festivalskog webshopa, a već kupljene ulaznice ostaju važeće i za nove datume.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:11