ART ROCK BEND

VIDEO Bend Svadbas u subotu i nedjelju odsvirat će dva koncerta u poznatom zagrebačkom klubu KSET

ZAGREB - Dostojni naziva jednog od najboljih art rock bendova, zagrebački bend Svadbas u subotu 12. i nedjelju 13. svibnja odsvirat će dva koncerta u poznatom zagrebačkom klubu KSET, što će biti prvi koncerti u njihovom gradu nakon nekoliko godina.

“Pošto ćemo održati dva koncerta, svaka večer bit će drugačija. Svirat ćemo različite set liste, a u te dvije večeri ćemo odsvirati cijeli novi album. Obožavamo svirati taj "Jug" i povući ćemo neke stvari s njega koje jako dugo nismo svirali, ali ćemo svirati i pjesme s "La La" koje nam je gušt svirati.” – izjavili su povodom zagrebačkih nastupa te dodali da je KSET bio njihov prvi izbor od samog početka.

Album “Još” od svoje je objave zaokupio pažnju domaćih medija, a pogotovo radijskog etera u kojem su osobito dobro prihvaćeni singlovi “Daj” i “Tvoja”.

Recenzije su nove pjesme Svadbasa ocjenile kao prvi ozbiljan kandidat za album godine, ali najkonkretniji rezultat pokazala je top lista prodaje čije prvo mjesto je “Još” zauzeo odmah po objavi.

Vrata KSET-a i u subotu i u nedjelju otvorit će se u 21 sat, dok će koncerti oba dana započinjati u 21.30

Pojedinačne ulaznice za svaki koncert po cijeni od 40 kn u pretprodaji, odnosno 50 kn na dan koncerata nalaze se u prodaji na službenim prodajnim mjestima:

Rockmark, Berislavićeva 13

Dirty old shop, Tratinska 22

KSET, Unska 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 05:49