KAO U IGRI PRIJESTOLJA

VIDEO: 'BIO SAM NADROGIRAN KAO ZMAJ' Kako je Dave Grohl osmislio prijestolje na kojem je nastupio sa slomljenom nogom

 YouTube
Na subotnjem koncertu Dave Grohl je nastupio s nogom u gipsu, sjedeći na impresivno izrađenom prijestolju nalik onome iz tv-serije 'Igra prijestolja'

Američka rock grupa Foo Fighters morala je otkazati svoje planirane koncerte u Engleskoj, uključujući i nastup na festivalu Glastonbury, nakon što je vođa benda Dave Grohl slomio nogu prilikom pada s pozornice u Švedskoj 12. lipnja.

No, bend se vratio na pozornicu stadiona Robert F Kennedy u Washingtonu proteklog vikenda, obilježavajući 20 godina postojanja. Na subotnjem koncertu Dave Grohl je nastupio s nogom u gipsu, sjedeći na impresivno izrađenom prijestolju nalik onome iz tv-serije 'Igra prijestolja'. Umjesto mačeva, iz Grohlovog "prijestolja' virili su gitarski vratovi, s velikim znakom benda iz njegovih leđa.

U pauzi između dvije pjesme, Grohl je otkrio publici da je na ideju izrade prijestolja došao u bolnici, gdje su mu operirali nogu. Kako ne voli otkazivati koncerte, Grohl je u bolnici popio nekoliko tableta jakih tableta protiv bolova i nacrtao skicu: "Bio sam nadrogiran kao zmaj i rekao sam: Neću propustiti ovaj nastup nizašto na svijetu, napravite mi ovakvo prijestolje!"

Video

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:25