PRVI NASTUP

VIDEO Čak i s ozlijeđenim stopalom, Axl Rose se dobro snašao s klasičnim repertoarom AC/DC-a

Pjevač Guns N'Rosesa Axe Rose relativno dobro se, po općem sudu, snašao u ulozi zamjenskog pjevača legendarnih australskih hard-rockera AC/DC. Ovaj bend, čini se, prati peh u zadnje vrijeme: suosnivač benda, gitarist Malcolm Young, morao se umiroviti zbog demencije, bubnjar Phil Rudd otišao je pod teretom sukoba sa zakonom, pjevač Brian Johnson morao je odustati od ostatka svjetske turneje zbog opasnosti da potpuno ogluši, a njegov zamjenik Axl Rose na mikrofonu svoj premijerni nastup u Lisabonu proveo je većinom sjedeći na uredskom stolcu zbog slomljenog stopala.

Axl Rose se jako dobro snašao s klasičnim repertoarom benda iz vremena pjevača Bona Scotta ( 'Dirty Deeds Done Dirt Cheap' i 'High Voltage'), a usput se dobro zabavljao dok je najavljivao 'Shot Down in Flames' kao "pjesmu o svom životu", ili kad je među stihovima pjesme 'You Shook Me All Night Long' otpjevao stih "Knocking me out with those Portuguese thighs", očito se obraćajući lokalnoj publici.

Rolling Stone je zaključio da bi turneja AC/DC-a u novoj kombinaciji potencijalno mogla biti jedan od hitova ljeta, pod uvjetom da Rose ostane pod kontrolom i da se bendu ne dogodi još kakva nevolja usput.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:21