VELIK INTERES

VIDEO: EDITORSI I JONATHAN RASPRODANI! Da se izbjegnu velike gužve, organizatori mole da u Tvornicu dođete što ranije

 Foto: Promo

Večerašnji koncert Editorsa i Jonathana u Tvornici kulture službeno je rasprodan.

Rezultat je to ogromnog interesa za novo gostovanje popularnih Britanaca, ali i za svirku našeg sastava Jonathan koji će odsvirati čak tri koncerta s Editorsima na ovoj turneji.

Zbog pojačane kontrole na ulazima vrata Tvornice kulture otvorit će se već u 20:00. Jonathan na scenu stupaju u 21:00, a Editorsi u 22:00.

S obzirom na gotovo ispunjen kapacitet Tvornice svi posjetitelji se pozivaju da dođu na vrijeme jer će definitivno trebati neko vrijeme da se uđe u koncertni prostor.

Inače, Editors u Zagreb dolaze u sklopu velike europske turneje na kojoj promoviraju novi album “In Dream”. Peto studijsko izdanje su sami producirali, a po izlasku su dobili pohvale za sjajnu produkciju i odvažnost, te je materijal opisan kao jako zreo i najraznovrsniji do sada.

Iako relativno novo ime na glazbenoj sceni, riječka grupa Jonathan sastavljena je od iskusnih muzičara: vokal Zoran Badurina je iz nekadašnjih Saliona, baš kao i Mlat, bubnjar Branko Kovačić je iz Leta 3, gitarist Darko Petković i basist Nikica Jurjević dio su kultnih Pasa, dok je Tomislav Radinović poznat kao gitarist Mandrila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 03:52