NASTUPAJU NA INMUSICU

VIDEO: EKSKLUZIVNA PREMIJERA SPOTA Tús Nua, bend koji hvale i kritičari i publika, novim singlom 'Ride' najavljuje drugi album

Tús Nua
 Filip Filković Philatz
 

Nakon sjajnih kritika koje su dobile za prvi album "Horizons" te brojnih koncerata diljem Hrvatske i regije, Tús Nua objavile su novi singl "Ride".

Radi se o pjesmi kojom najavljuju drugi studijski album, koji bi svjetlo dana trebao ugledati sljedeće godine. Singl prati i spot sniman pod redateljskom palicom Renate Lučić u suradnji s Filipom Filkovićem Philatzom. Produkciju potpisuje More-Magnets.

Novom pjesmom Tús Nua najavljuju i nove koncerte u Hrvatskoj i regiji. Prvi će biti na zagrebačkom INmusic festivalu gdje nastupaju 26. lipnja, 29. lipnja sviraju u klubu Kotač u Puli, dok će u srpnju gostovati na Wrong Festu u Pančevu. Tús Nua najavljuju i europsku turneju za jesen ove godine, no više detalja znat će se uskoro.

Podsjetimo, album "Horizons" djevojke su objavile 2017. godine te su dobile vrlo pozitivne kritike od publike i struke. Među pjesmama objavljenima na albumu našla se i "Fight!" koja je na najpoznatijem američkom alternativnom radiju KEXP bila pjesma dana. Tús Nua svirale su i kao support bendu God Is An Astronaut.

Novi singl može se preuzeti besplatno (ili uz donaciju) na Bandcamp stranici Tús Nua, a dostupan je i na svim ostalim digitalnim servisima poput YouTubea, Deezera, iTunesa te Spotifyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:18