KONCERT KOJI SE NE PROPUŠTA

VIDEO: FATBOY SLIM OVO LJETO STIŽE U ŠIBENIK! Ponajbolji svjetski DJ i njegova kompleksna audio-vizualna produkcija 'zapalit' će bivšu vojarnu

Norman Cook (Fatboy Slim)
 Promo
 

Fatboy Slim, koji je pomogao popularizirati big beat te patentirao vlastiti party acid house brend, ove će godine, 17. kolovoza, s početkom u 21 sat, nastupiti na već provjerenom prostoru bivše šibenske vojarne.

Rođen kao Norman Cook, jedan je od najpoznatijih engleskih i svjetskih DJ-eva, glazbenika i producenata. Magazin Q svrstao ga je na listu najboljih svjetskih izvođača koji se moraju poslušati uživo. Dobitnik je Grammyja, tri BRIT Awardsa i čak deset MTV nagrada.

Do danas je izdao sedam albuma te posljednjih godina više vremena provodi na turnejama, a manje na stvaranje glazbe. Tako je, samo u prošloj godini, odradio 70 nastupa, od čega se posebno izdavajaju onaj na Kineskom zidu, u clubu Potonij u Vegasu, na Ibizi te Falmer stadionu u Brightonu.

Njegov nastup danas ne uključuje samo sviranje vlastita brenda, već i kompleksnu audio-vizualnu produkciju, a za sebe kaže da je video jockey i nema primisli o prestanku.

- O, ne! Volim to previše i još uvijek mi prolazi... Nema veze što si star, ćelav, sijed i debeo, nikad ni nisi bio seks simbol! Pomičemo nove granice. Nitko ne zna koja je završna dob DJ-a. Očito još nije.

Nastup Fatboy Slima na ovogodišnjem Projectu Vojarna event je koji se ne propušta te najveći ovog karaktera u cijeloj regiji. Uz Slima, očekuje vas udarni line-up te imena poput Peznta, DJ Jocka b2b Shipea, Edyja C-a i E - Basea.

Early bird ulaznice mogu se kupiti na stranici Adriaticket po cijeni od 130 kuna (do 06. srpnja), 150 kuna (do 01. kolovoza), 170 kuna ( do 17. kolovoza), a cijena ulaznica na sam dan koncerta, kao i V.I.P. karata iznosi 200 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:43