PREMIJERA NA JUTARNJEM

VIDEO Gustafi ne miruju: Bacili se na snimanje spota za pjesmu 'Kanibalkanska'

U tijeku je prezentacija pjesama sa novog albuma Gustafi "Kanibalkanska" koje možete poslušati na portalu Jutarnji.hr, a prva singlica sa dvije pjesme, strana A i strana B, tj. naslovnom "Kanibalkanska" i "Pere Latin" krenula je u svijet u petak, 09.11. a od ovih dana može se čuti i na radio postajama.

Prve dvije pjesme s novog albuma Gustafa

Slijedeća akcija "Starana A i strana B" odnosno nove dvije pjesme moći ćete na ovom portalu čuti u subotu, 24.11.

No, u međuvremenu Gustafu ne miruju, već u suradnji sa svojim starim prijateljem i suradnikom, režiserom Radislav Jovanov Gonzom, kreću u nove avanture, tj snimanje video klipa za naslovnu "Kanibalkanska".

Spot se snima u Istrarskom podzemlju, ali ne onom kriminalnom, već speleološkom, tj u pećinama Istre. Vraćamo se na trenutak kanibalizmu, prahistorijskom balkanstvu i pra-ska-u.

Uvijek u prepoznatljivom veselom i plesnom štihu Gustafi će jesti jedan dugoga do istrebljenja ili izlaska iz naše krize. Poanta spota je: "treba jesti, piti, veseliti se radu svome i činiti dobro za života svoga, jer se inače vraćamo u pećine i kanibalizmu".

Uradak ćete moći ekskluzivno i premijerno pogledati početkom slijedećeg tjedna na portalu Jutarnji.hr, a u kratkom razdoblju nakon toga i na našim televizijama i Youtube-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 03:11