JEDVA ČEKAMO LIPANJ

VIDEO: GYPSY PUNK KARAVANA STIŽE NA ZAGREBAČKI JARUN Gogol Bordello pridružuju se impresivnom programu jubilarnog 15. INmusic festivala

Gogol Bordello
 Retna/Avalon.red / Avalon Editorial / Profimedia
 

Predvođen karizmatičnim Eugeneom Hützom, Gogol Bordello okuplja šaroliku skupinu glazbenika i perfomera iz svih dijelova svijeta čiji kulturni utjecaji formiraju i neponovljiv zvuk Gogol Bordella. Romski i istočnoeuropski utjecaji u pjesmama i nastupima ove glazbene skupine spajaju se s energičnim punk i dub elementima uz pratnju violine, harmonike pa čak i saksofona.

Uz sedam studijskih albuma iza sebe, jedan EP, niz gostovanja s drugim glazbenicima i u dokumentarnim i igranim filmovima - između ostaloga u "Everything is Illuminated" Lieva Schreibera i Madonninu redateljskom debiju "Filth and Wisdom" - Gogol Bordello je u svojih dva desetljeća neprestanog rada utvrdio status jedne od najatraktivnijih i najneobičnijih pojava na svjetskoj glazbenoj sceni.

Prepoznatljivo spontani i jedinstveni, uvijek posvećeni najboljem mogućem nastupu i interakciji s publikom, Gogol Bordello je bend koji je uvijek na turneji i čije prisutstvo na pozornici nadilazi okvire uobičajenog koncerta te postaje teatralan i kaotičan perfromans koji zahtijeva pažnju. Gogol Bordello omiljeni su gosti na pozornicama diljem svijeta s dobrim razlogom, a njihov povratak na INmusic festival dobrodošao je ponovni posjet Hrvatskoj i doza punk-rock multikulturalizma.

Gogol Bordello pridružuju se impresivnom glazbenom programu jubilarnog 15. izdanja INmusic festivala uz već objavljene The Killers, Beck, Deftones, The Lumineers, Nick Mason's Saucerful of Secrets, Belle and Sebastian i Rival Sons. INmusic festival #15 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 22. do 24. lipnja 2020. U prodaji su trodnevne ulaznice za 15. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 499 kuna (+ troškovi transakcije) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po cijeni od 499 kuna. Kamperske ulaznice za INmusic #15 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kuna (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.

PROMO

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2022 05:01