FESTIVAL KOJI JEDVA ČEKAMO

VIDEO: NA INmusic #14 DOLAZE I OVA TRI GENIJALNA IMENA DOMAĆE GLAZBENE SCENE Tús Nua, And The Kid i Paul The Walrus prodrmat će jarunsku pozornicu

Tús Nua
 Lara Varat /
 

Tús Nua ime je koje je posljednjih godina odjeknulo na hrvatskoj alternativnoj sceni, a ove sjajne cure svoj jedinstveni zvuk donose i na pozornicu INmusic festivala #14. Prije dvije godine objavile su album prvijenac "Horizons" koji je dobio fenomenalne kritike, a trenutačno spremaju novi materijal koji će premijerno predstaviti upravo na jarunskoj pozornici.

And The Kid osnovani su 2011. godine, a već prvim albumom "Factories" oduševili su kritiku i publiku. Drugi album "Grand Mal" objavljen je 2015., a nakon njega dečki su krenuli s radom na trećem albumu "Sounds Like Heaven". Indie rock zvuk donose i na INmusic festival ove godine.

Paul The Walrus je zagrebački indie/pop/rock bend koji je osnovao Borna Mijolović, a dosad su objavili dva hvaljena EP-a. Glazba Paul The Walrusa je inspirirana kultnim bendovima poput Beatlesa, Beach Boysa, Tame Impale, Oasisa, ali i čistih pop uzora. Na INmusicu spremaju pravu glazbenu poslasticu!

Tús Nua, And The Kid i Paul The Walrus pridružuju se impresivnom line-upu na INmusic festivalu #14 koji čine The Cure, Foals, Suede, Garbage, The Hives, Johnny Marr, LP, Thievery Corporation, Kurt Vile & The Violators, Frank Turner & The Sleeping Souls, Sofi Tukker, Peter Bjorn and John, Skindred, Zeal & Ardor, Lysistrata, Super Besse, Fontaines D.C., Black Honey, Gato Preto, Siddharta, The Ills, Run Sofa, Kandžija i Gole Žene, Mangroove te Edi East Trance Blues uz još mnoga druga glazbena imena i iznenađenja. Podsjetimo, INmusic festival ove godine dobio je najveće priznanje od svog osnivanja, kad ga je institucija glazbenog novinarstva, New Musical Express, proglasila najboljim festivalom u Europi u 2019. godini.

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. uz podršku OTP banke Hrvatska koja i u 2019. godini omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. Ograničeni kontingent jednodnevnih ulaznica u prodaji je putem službenog festivalskog webshopa. Jednodnevne ulaznice po cijeni od 449 kuna (+ troškovi transakcije) za prvi i drugi dan festivala te za treći dan 499 kuna (+ troškovi transakcije) mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusic webshopa.

U prodaji su i trodnevne ulaznice za 14. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 549 kuna (+ troškovi transakcije), dok trodnevne festivalske ulaznice još do 24. svibnja ili do isteka zaliha možete nabaviti u ograničenom broju u više od 140 poslovnica OTP banke Hrvatska i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po cijeni od 499 kuna. Kamperske ulaznice za INmusic #14 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kuna (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. veljača 2024 22:51