OCJENA KRITIČARA

VIDEO: NAJBOLJI GLAZBENI SPOT 'Oktavijan' pripao Detouru

Redatelj pobjedničkog rada u kategoriji najboljeg glazbenog spota je Branko Pašić Bane

Videospot grupe Detour za aktualni singl 'Snijeg' na ovogodišnjim Danima hrvatskog filma osvojio je nagradu "Oktavijan" u kategoriji najboljeg glazbenog spota. "Čestitke prvenstveno idu redatelju Branku Pašiću Banetu i još jednom veliko mu hvala na predivnom spotu kojim je uveličao doživljaj drage nam pjesme", istaknuo je Nenad Borgudan, autor i glazbeni producent grupe Detour.

Pjesma 'Snijeg' je u radijski eter krenula u studenom prošle godine i više od 12 tjedana provela je na listi HR Top 40, i uz prethodni singl 'Srce veliko', koji se na istoj ljestvici održao više od 40 tjedana. Osim standardne instrumentalne postave, Alen Križaj – bas, Edi Grubišić – bubanj, Vibor Čerič – klavijature i Nenad Borgudan – gitara, Detouru su se na 'Snijegu' pridružili i Stanko Kovačić – cello, te Jakša Kriletić – klarinet.

Trenutno je Detour u studiju gdje završava svoj novi singl, autorski rad pjevačice Maje Posavac, kojeg će pod imenom 'Daleko' predstaviti početkom svibnja. Borgudan je kazao da nova ppjesma govori o "znatiželji, slobodi i buntovništvu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 02:53