NINA KRALJIĆ

VIDEO: NASTAVAK AVATARA? Finalistica Eurosonga 'pomiče granice' novim spotom

ZAGREB - Nakon što je u proteklom tjednu pjesma 'Snijeg' predstavljena kao novi singl s debi-albuma 'Samo' Nine Kraljić, stiže i službeni videospot u režiji Ljube Zdjelarevića.

"Okupili smo mladu ekipu i sjajne umjetnike, vrsne plesače Andreu Solomun i Marija Jukića, te majstorice maske Bianku Žugelj i Tatjanu Tomšić, koje su fluorescentnom šminkom oplemenile 'Ninin svemir'. Vjerujem da smo napravili spot interesantnog senzibiliteta koji će se svidjeti gledateljima", prokomentirao je redatelj spota.

O snimanju novog videospota Nina Kraljić je rekla: "Spot Snijeg pomiče granice spajajući realnu želju svakog čovjeka za istinskom konekcijom s drugim bićem, o čemu pjesma govori sa efektima koji dočaravaju snijeg, svjetlost u mraku i ljepotu pokreta. Kada je ideja jednostavna i snažna, stvari se poklope. Uživala sam u svakom trenutku snimanja i nadam se da ćemo nastaviti pomicati granice."

Nina Kraljić dobitnica je nagrade Porin, finalistica Eurovision Song Contesta 2016 te pobjednica prve sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:48