PREMIJERA SINGLA 'TROUBLE'

VIDEO: Ni ne sluteći kakvu nevolju donosi 2020. godina, Joško iz benda Ischariotzcky i J.R. August još lani napisali su i snimili fantastičnu pjesmu

Joško Klarić (Ischariotzcky); J.R. August
 Ivo Ravlic, Tomislav Kristo / CROPIX
 

Pjesma "Trouble" fantastičan je rezultat novopredstavljene suradnje grupe Ischariotzcky te dobitnika Porina i Rock&Offa za album godine J.R. Augusta.

Singl "Trouble" je zajednički rad dvojice izuzetnih glazbenika, Joška Klarića, frontmena benda Ischariotzcky te trenutačno najtraženijeg i najnagrađivanijeg domaćeg kantautora J.R. Augusta.

Ideja za "pjesmu o nevolji" nastala je tijekom glazbene rezidencije u Gornjim Brelima početkom 2019. s ciljem udruživanja mladih hrvatskih glazbenika, autora i producenata. Ni ne sluteći kakvu nevolju donosi 2020. godina, Joško i J.R. zajedno su napisali pjesmu i snimili je u Joškovu kućnom studiju uz pomoć benda Ischariotzcky.

Nevjerojatan videospot potpisuje višestruko nagrađivani redatelj Alexander Floyd, a tema mu je borba sa strahovima i sumnjama, o čemu govori i sama pjesma.

"Trouble" se od utorka može pronaći i na svim relevantnim, svjetskim streaming servisima, poput Apple Musica, Deezera i Spotifyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:23