FILMSKA GLAZBA

VIDEO: NOVI SPOT 2CELLOS Obradili pjesmu iz filma 'Inception'

 YouTube
Odlučili smo se malo odmaknuti od dosadašnjeg i napraviti jedan iskorak - i vizualno i zvučno, poručili su Luka i Stjepan koji se trenutačno nalaze u LA-u

Nakon obrada pop-rock hitova i klasike, 2CELLOS Luka Šulić i Stjepan Hauser po prvi puta su zasvirali filmsku glazbu! Uspješan violinčelistički dvojac odabrao je Mombasu , pjesmu iz filma 'Inception', kojeg je uglazbio slavni filmski kompozitor Hans Zimmer.

Minimalistički crno-bijeli spot je režirao iskusni redatelj spotova Darko Drinovac, koji je tom tehnikom stavio naglasak na virtuoznost Luke Šulića i Stjepana Hausera.

"Ovo je nešto malo drukčije nego sto su do sada ljudi od nas navikli čuti i vidjeti! Odabrali smo filmsku glazbu koja je oduvijek bila naša velika strast I ovo je prvi puta da smo se okušali i u tome. Veliki smo ljubitelji Hansa Zimmera i njegovog rada pa smo s posebnom odgovornošću i pažnjom radili na ovoj obradi, pazeći na svaki detalj. Donosimo neki novi zvuk, neki novi imidž i stil. Odlučili smo se malo odmaknuti od dosadašnjeg i napraviti jedan iskorak - i vizualno i zvučno! Mi smo osobno zadovoljni rezultatom i nadamo se da će se i drugima svidjeti!", poručili su Luka i Stjepan koji se trenutačno nalaze u LA-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 20:51