GOTOVO ZAKLJUČEN LINE UP

VIDEO: ORGANIZATORI SUPERUHA OTKRILI ADUTE ZA KRAJ U Primošten stiže i Algiers, jedan od najinovativnijih bendova današnjice

Ilustracija: SuperUho 2017.
 Mladen Pobi / CROPIX
 

Ovogodišnji line up 5. SuperUho Festivala bogatiji je za tri imena - Algiers, Porto Morto i Tyger Lamb. Time je gotovo zaključen ovogodišnji line up.

Američko-englesku četvorku Algiers domaća publika je već imala prilike ove godine upoznati na koncertima u Rijeci i Zagrebu gdje je publika imala samo riječi hvale. Njihov je spoj gospel vokala i gitarističke glazbe u rasponu od post-punka Gang Of Foura ili A Certain Ratio do elektropunk i industrial prizvuka kultnih Suicidea, zaintrigirao glazbenu kritiku koja je ostala zatečena originalnošću i visokom razinom kvalitete koju su već na svom prvom albumu Algiers isporučili.

Porto Morto je bend iz Zagreba koji je aktivan od 2011. godine, te se oformio unutar JeboTon kolektiva. Specifičnim glazbeno-vizualnim izrazom odbijaju žanrovske podjele, a publika ih dočekuje kao pozitivno osvježenje na sceni.

Zagrebački Tyger Lamb stvaraju pod utjecajem bluesa, surfa, soula, duba, rockabillyja i drugih stilova spašenih od zuba vremena koji u njihovoj glazbi mutiraju u jedno biće, a u svibnju 2018. na svijet donose kroniku svog rođenja, album Born into This, u izdanju Dirty Old Labela.

Festival SuperUho održat će se u Primoštenu od 6. do 8. kolovoza, a osim ova tri benda publika će moći uživati u zvukovima Chk Chk Chk, Blue Hawaii, Trail of Dead, Them Moose Rush, Šumski i drugi.

Festivalske ulaznice su u prodaji po cijeni od 250 kuna, a kamperske se mogu kupiti već za 120 kuna. Komplet koji omogućuje posjet svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji u ovom prvom promotivnom paketu koštat će samo 370 kuna, a navedene cijene vrijedit će do 18. 6. Nakon 18. 6. cijene ulaznica će biti 290 kuna do 6. 8. te 320 kuna na ulazu, a cijene kamperskih ulaznica će biti 150 kuna do kraja festivala.

Ugodna i produktivna suradnja s telekomunikacijskom tvrtkom Iskon – generalnim sponzorom svih dosadašnjih izdanja SuperUho festivala - nastavlja se i njegovim novim izdanjem, obećavajući puno zanimljivih popratnih sadržaja, pogodnosti i poklona za posjetitelje. Osim Iskona, veliku potporu SuperUhu nastavljaju pružati i glavni pokrovitelji Općina Primošten te Turistička zajednica Općine Primošten.

Više informacija saznajte na službenoj stranici festivala i na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:13