TVORNICA KULTURE

VIDEO: POVRATAK EDE MAAJKE Poznati reper u subotu predstavlja svoj sjajan novi bend s kojim je snimio pjesmu 'Ne mogu disat'

 YouTube

ZAGREB - Edo Maajka okupio je sjajan bend za novi početak, a jedan od najpoznatijih repera s ovih prostora povratak na scenu i novi koncept označit će nastupom u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 18. ožujka.

Nakon dužeg izbivanja sa scene, Edo Maajka se vraća s novim bendom i novim pjesmama. Ususret koncertu objavljena je i stvar ljubavne tematike “Ne mogu disat” te pripadajući spot, a premijerno live izdanje će se moći čuti u Tvornici.

Pjesma će se naći na skorašnjem novom albumu, ujedno je uvertira u glazbeno-scenski povratak, i daje uvid u novi Edin koncept s bendom i novi studijski uradak.

Uz čak pet novih pjesama, na repertoaru koncerta će se naći dobro poznati hitovi poput „Trpaj“, „No sikiriki“, „Saletova osveta“, “Prži”, “Prikaze”, “Jesmo l’ sami”, ali u sasvim novom ruhu i s novim aranžmanima, kao i neke do sad neobjavljene pjesme, te već poznate “Ojojoj” i “No Pasaran”. Frenkie će gostovati na pjesmi “Ratata”, a DJ Oli Dobolli će s posebnim setom samo za ovaj koncert biti zadužen za glazbu prije i nakon nastupa.

Za nove pjesme i novi album, Edo Maajka je okupio je bend koji čine istinski virtuozi svog zanata. Mario Rašić, jedan je od ponajboljih basista u Hrvatskoj, čiji recentni projekt je Balkan Zoo Ensemble, Yogi Lonich je gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom kao i nastupao prije Rolling Stonesa, Roberta Planta, Linkin Parka kao i Korna. Postavu čini i Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove te Mirsad Dalipi, jedan od boljih bubnjara iz regije, koji dolazi s Kosova, a živi u Zagrebu.

Ulaznice u su u pretprodaji po 50 kn, dok će na dan cijena iznositi 70 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2022 09:04