EVOLUIRAN GLAZBENI PEČAT

VIDEO: PREMIJERNO NA JUTARNJI.HR Boris Štok najavljuje svoj prvi solo album pjesmom 'Dodiri' i spotom u režiji Jasne Nanut

 Vanja Tataj /
 

ZAGREB - Nakon EP izdanja "Puls", Boris Štok ove se jeseni vraća s novim singlom i videospotom koji najavljuju skori izlazak prvog dugosvirajućeg albuma u samostalnoj karijeri. Novi singl je pjesma "Dodiri" za koju je Štok napisao tekst, dok glazbu supotpisuje s Darkom Terlevićem.

Pjesma, podjednako na tragu zvuka 80-tih i moderne plesne elektronike nosi prepoznatljiv Štokov glazbeni pečat evoluiran u odnosu na radove u grupi Quasarr.

Odličan videospot nastao je u režiji i po scenariju Jasne Nanut, koja je dosad radila spotove za eminentne domaće izvođače poput Bolesne braće, Nereda & Stoke i Songkillerse. U spotu se pojavljuje model Andrea Lovrić, novo lice Elle Style Awardsa, a snimanje je obavljeno u noćnim satima na nekoliko zagrebačkih lokacija. Materijal je montirao jedan od najcijenjenijih hrvatskih montažera, Vladimir Gojun.

Riječ je o modernom, dinamičnom i produkcijski atraktivnom spotu koji estetikom i senzibilitetom prati plesni elektro - pop novog Štokovog singla.U nakladi Aquarius Recordsa Boris Štok objavljuje dugoočekivani debitantski album "Ispod kože", koji će svoju koncertnu promociju doživjeti 26.10. u Tvornici kulture. Borisu će se na koncertu pridružiti i gosti - Josipa Lisac i grupa Chui.

Ulaznice po cijeni od 45 kn već se nalaze u prodaji. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. srpanj 2024 14:36