DRUGI DIO TURNEJE

VIDEO: SKUNK ANANSIE PONOVNO U ZAGREBU! Lanjski koncert na Šalati toliko im se svidio da su se poželjeli vratiti, najesen sviraju u Domu sportova

Skunk Anansie
 PROMO
 

Nakon fantastičnog nastupa na Šalati prošloga srpnja, bend Skunk Anansie uvrstio je Zagreb na drugi dio velike slavljeničke turneje "25 Live @ 25" kao jedan od rijetkih gradova u kojima će nastupiti dvaput - njihov ponovni susret s ovdašnjom publikom dogodit će se 19. studenoga u Domu sportova.

 

Prošloga srpnja, usred ljetne sezone u prilično ispražnjenome gradu, Skunk Anansie protutnjali su stadionom Šalata nastupivši pred više od 5000 fanova na koncertu koji ih se, očigledno, duboko dojmio. Zagreb je, naime, nakon Londona bio njihov najmasovniji samostalan nastup, glasan, eksplozivan i izuzetno emotivan, pa su pod hitno započeli pregovori o povratku, na drugom kraku turneje kojom obilježavaju 25 godina benda. Nova serija koncerata uključivat će, osim standardnog best of popisa, i neke pjesme koje nisu dugo svirali, a obuhvaćat će čak 22 koncerta. Zagreb je jedini grad naše regije koji će ih opet ugostiti i jedini u krugu od 650 km, točnije do Milana.

 

Prošle godine bend je predstavio sjajan singl "What You Do For Love", koji se pokazao kao fanovski koncertni favorit, a 7. veljače pridružila mu se oštra i moćna "This Means War" koju je i publika na Šalati imala prilike čuti uživo. Odličan live spot sniman je na turneji i na idealan način uvodi Skunk Anansie u sljedeću veliku kreativnu fazu. Paralelno s turnejom u rujnu će se pojaviti i biografija frontwoman Skin koju je napisala u suradnji s hvaljenom novinarkom Lucy O'Brien.

Skunk Anansie već drugu godinu obilježavaju četvrt stoljeća rada noseći svoje ogromne hitove na put oko svijeta. Povratak u Zagreb 19. studenoga obilježit će sve najvažnije pjesme iz repertoara, uključujući i singlove poput "Hedonism", "Weak", "I Can Dream", "Twisted", "Charlie Big Potato", "Secretly", "Because Of You", "Brazen (Weep)", "Charity", "Tear The Place Up", "Secretly", "The Skank Heads", "Yes It's Fucking Political" te već spomenute "What Do You Do For Love" i "This Means War".

Ulaznice u prodaju kreću u petak 21. veljače po early bird cijeni od 200 kuna. Ta cijena je na snazi do 10. ožujka, dok će od 11. ožujka do 18. studenoga za ulaz trebati izdvojiti 230 kuna, a na sam dan koncerta 260 kuna.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. ožujak 2021 04:28