ODLIČAN PRATEĆI BEND

VIDEO: STEVEN SEAGAL SVIRA BLUES U LJUBLJANI Druga strana slavnog glumca

U Cvetličarnu 23. lipnja sa njim dolaze stari lavovi kao što je Big Bill Morganfield, sin velikog Muddyja Watersa

Steven Seagal, legenda hollywoodskih akcijskih filmova, od kojih se kino prihod do danas popeo na miljardu dolara, prvi puta dolazi u Sloveniju, gdje će sa svojim briljantnim pratećim bendom pokazati dugogodišnju ljubav prema bluesu.

Iako je Steven Segal javnosti poznatiji po svojem aktivizmu na području zaštite životinja i očuvanju planeta, ili pak po prijateljstvu s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom i reality showu 'Steven Seagal: Lawman', njegova prva ljubav bila je glazba.

Gitare se primio sa trinaest godina i nije je više nikad puštao iz ruke. Blues ostaje njegova strast, a svirao je na pozornicama sa legendama kao što su BB King, John Lee Hooker, Bo Diddley i Clarence “Gatemouth” Brown.

Ovoga ljeta Seagal kreće na europsku turneju, u sklopu koje će nastupiti i u Sloveniji. U Cvetličarnu 23. lipnja sa njim dolaze stari lavovi – Big Bill Morganfield, sin velikog Muddyja Watersa i glazbenici koju su bine i studije dijelili sa imenima kao što su The Rolling Stones, Eric Clapton, Natalie Cole, JJ Cale, Lynyrd Skynyrd, Johnny Winter, Bonnie Ratt i mnogima drugima. Bez sumnje, Steven Seagal Blues Band ima impresivan pedigre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 17:47