OSVOJI ULAZNICE

Vodimo vas u klub Sirup na Ekstrakt with Delta Funktionen (NL)

Niels Luinenburg a.k.a. Delta Funktionen svojim prvim izdanjem našao se na top listama najpoznatijih techno dj-a, samim time je postao jedan od traženijih dj-a/producenata u dobro poznatim svjetskim klubovima

Niels Luinenburg a.k.a. Delta Funktionen svojim prvim izdanjem našao se na top listama najpoznatijih techno dj-a, samim time je postao jedan od traženijih dj-a/producenata u dobro poznatim svjetskim klubovima. Tako je početkom godine odradio turneju po Japanu, gostovao u londonskom klubu Fabricu, a čest je gost u Berlinu, najčešće u svima dobro znanom klubu Berghainu, te legendarnom Tresoru.

Led je probio na nizozemskoj etiketi "Ann Aimee", pod-etiketi kultnog techno a “Delsin”, na kojem također možemo pronaći njegove uratke, a uz Delsin, izdanja se pojavljuju na Field i Sect records.

Njegovi su setovi uvijek raznoliki i nepredvidivi. Ovise o ljudima i lokaciji, deep i dub zvukovi berlinskog i detroit techna s izletima u elektro i house zvuk je ono što od njega možete očekivati.

Esktrakt support by Ganik, Jolka, Mimi i Novell

Dijelimo 5 besplatnih upada, a sve što trebate napraviti jest poslati osobne podatke na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 19:53