VEČERA I OPERETA

Za 309 eura: U HNK organiziraju doček Nove godine, uz večeru, operetu i ples na pozornici

Nova godina

 Hnk Promo/
‘Paket‘ počinje Straussovim ‘Šišmišem‘ 31. prosinca s početkom u 18 sati pod ravnanjem Srbe Dinića, u režiji Krešimira Dolenčića

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu organizira svečani doček nove 2024. godine uz operetu "Šišmiš", delicije i novogodišnji program. Još je 75 ulaznica ostalo za "novogodišnji paket" koji počinje Straussovim "Šišmišem" 31. prosinca s početkom u 18 sati, a pod ravnanjem Srbe Dinića, u režiji Krešimira Dolenčića.

image

Tenor Filipović kao Alfred u ‘Šišmišu‘

HNK promo
image

Šišmiš, HNK Zagreb promo, Krešimir Dolenčić, redatelj

HNK promo

U prodaji su lože i prvi red. Predstava "Šišmiš" počinje u 18 sati, a nakon 20.30 za uzvanike koji su platili "program plus" večer će se nastaviti u foajeu kazališta, uz delicije, gourmet ponudu i glazbeni program. Poslije ponoći gosti će biti pozvani na fotografiranje i ples na pozornici HNK u Zagrebu, kojim će proslaviti ulazak u Novu 2024. godinu. Blagdanske delicije bit će poslužene u nekoliko sljedova, uz selekciju hrvatskih vina i all inclusive listu pića tijekom cijelog događanja. Tihomir Hojsak i Filip Novosel izvest će uživo glazbene brojeve. Gosti će moći i zaplesati, uz glazbeni odabir DJ-a Stevea Fingersa i Marka Gudelja na saksofonu. Paket, koji uključuje ulaznicu za izvedbu operete "Šišmiš", svečanu večeru i prigodni program, po osobi stoji 309 eura. Ulaznice su u prodaji na www.hnk.hr i blagajni HNK. U "Šišmišu", u podjeli na Silvestrovo, pjevaju kazališne zvijezde Domagoj Dorotić, Valentina Fijačko Kobić, Darija Auguštan, Filip Filipović, Ljubomir Puškarić, Ozren Bilušić, Dubravka Šeparović Mušović, Ivo Gamulin Gianni i novo operno lice Petra Cik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:24