OGOLJENA VERZIJA

Zanima vas kako izgleda kad Lasagna pjeva svoj hit uz gitaru, kao baladu? Evo ovako...

Baby Lasagna

 Ivana Grgić/Cropix
Ova verzija je objavljena prije Eurosonga a, sudeći po reakcijama, publici je sjajno sjela

Toliko smo se prethodnih dana naslušali "Rim Tim Dagi Dim" u originalnoj verziji, u energičnom ritmu, produkcijski nabrijane... da smo se zapitali, kao prvo, koliko danas će moći sebi priuštiti Baby Lasagna da je ne mora zapjevati, a kao drugo: kako bi hit koji je zaludio Europu zvučao u mekšem, senzualnijem aranžmanu?

I odgovor pronašli na YouTubeu, na službenom kanalu Izbora za pjesmu Eurovizije, gdje je objavljena vrlo zanimljiva, pitka, ugodna, "feelgood" verzija, piše Slobodna Dalmacija.

Administratori su je opisali riječima: "Želite li još malo Rim Tim Tagi Dim? Baby Lasagna izvodi svoju pjesmu na jedinstvenom sessionu u studiju.

Ova verzija je objavljena prije Eurosonga a, sudeći po reakcijama, publici je sjajno sjela.

"Ova akustična verzija savršena je za plažu pod noćnim nebom... Jednostavno obožavam!", "TOLIKO GA VOLIM! Podrška iz Italije", "Ova verzija je ČISTO ZLATO! Lakoća, smirenje na kraju, vau čovječe, upravo si je začinio na svim pravim mjestima. Melem za moje srce", "On je apsolutno fantastičan! Jako mi se sviđa ova ogoljena verzija Rim Tim Tagi Dim, a njegova vještina na gitari je sjajna! Bravo Marko!", "Obavio je nevjerojatan posao, uvijek iznova! Ovo je jedna od najljepših akustičnih verzija koje sam ikad čuo na ovom kanalu, obožavam je! Molim prenesite i na streaming servise"... - tek su neki od njih, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 10:54