KONCERT

ZORAN PREDIN "KAKVOG JOŠ NISTE ČULI" Poznati slovenski kantautor nastupa 6.3. u Off ciklusu u Lisinskom

 Promo

Njega ne treba posebno predstavljati. Pa ipak, za koncert koji će u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije održati u petak 6.3. u dvorani Lisinski - Zoran Predin priprema nešto što sasvim novo - što još nismo čuli!

Počasne krugove trče samo najbolji, a za nastup u Off ciklusu Zoran Predin priprema sasvim posebni koncert na kojemu će zajedno s glazbenicima Zagrebačke filharmonije i maestrom Krešimirom Batinićem istrčati "počasni krug" kroz svoju sjajnu pjesmaricu.

Stoga, čak i ako ste Zoranov najveći fan - a takvih u Zagrebu i Hrvatskoj sigurno ne nedostaje, koncert "Počasni krug" u Off ciklusu uvjerit će vas kako ste možda čuli puno, ali da još uvijek niste čuli - sve!

Miljenik zagrebačke publike s nestrpljenjem očekuje ovaj sasvim posebni koncert te poručuje kako se nada da će zajedno sa Zagrebačkim filharmoničarima prirediti nezaboravni glazbeni doživljaj, vrijedan svojega naslova. Koncert je prigoda i za susret s nekim manje poznatim poglavljima njegova stvaralaštva, poput onih za kazalište i za film, ali set listu svakako neće zaobići niti dobro poznati hitovi poput Čekaj me, Praslovan i Ne mi dihat za ovratnik, bez kojih ne može proći ni jedan, pa ni ovaj Zoranov nastup.

Sam Predin ovaj koncert najavljuje kao novu, sasvim posebnu postaju svoje izuzetne, dugovječne karijere. U nekome smislu i kao jedan od njezinih vrhunaca! Suradnju sa Zagrebačkom filharmonijom stoga je prihvatio kao veliku odgovornost, ali i kao novi umjetnički izazov. Odgovornost u kreiranju programa, u odnosu na visoke umjetničke kriterije Zagrebačke filharmonije. A izazov u želji da svoje pjesme predstavi u novom filharmonijskom ruhu u kojemu ih još nismo doživjeli.

I stoga, isključite probleme i uključite dobru glazbu, koje u petak 6.3. sa Zoranom Predinom i Zagrebačkom filharmonijom zasigurno neće nedostajati!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:43