StoryEditor
'TAJNO MOJA'

JEDNA OD NAJLJEPŠIH POSVETA POKOJNOM TOŠI PROESKOM Premijera mjuzikla u njegovu čast: Zabranjena ljubav makedonskog Romea i Julije očarala publiku

 Maja Zlatevska / CROPIX

U Skoplju je u Makedonskoj Operi i Baletu održana premijera mjuzikla 'Tajno moja', posvećenog preminulom pjevaču Toši Proeskom. Mjuzikl je nazvan po njegovom hitu iz 2000. godine, izdanom na albumu 'Sinot božji', a baziran je na brojnim Tošinim pjesmama.

Za glavnu ulogu na velikoj je audiciji odabrana mlada pjevačica Antonia Gigovska, prošlogodišnja superfinalisica 'Pinkovih zvezdica', a glavna muška uloga pripala je Denisu Dimovskom.

Mjuzikl 'Tajno moja' donosi ljubavnu priču mladog para čija ljubav nije upitna, no razlike među njima će je poljuljati. Radnja je smještena u suvremeno doba, a glavne likove na stranicama MOB-a nazivaju 'makedonskim Romeom i Julijom'. Ovaj mjuzikl pokušat će odgovoriti na pitanje mogu li ljubav i glazba spasiti svijet.

 

'Tajno moja' nastao je u produkciji Fondacije Toše Proeski i Makedonske Opere i Baleta povodom desete obljetnice smrti omiljenog pjevača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2020 05:00