ŠOU U HAMILTONU

Kaos u kazalištu tijekom izvedbe Hamiltona: Dvije su se žene sukobile, intervenirala je i policija

Leslie Odom; Jr., Phillipa Soo, Lin-Manuel Miranda i Christopher Jackson, ”Hamilton”, Broadway, Richard Rodgers Theatre, New York, 2015.

 Neilson Barnard/Getty Images/Profimedia/Neilson Barnard/getty Images/profimedia
Ovome slučaju prethodio je još jedan izgred u istome kazalištu za vrijeme trajanja produkcije ‘Tjelohranitelja‘

Nakon što je na izvedbi hit mjuzikla "Hamiltona" izbio sukob između dviju gledateljica, u kazalište Palace Theatre u Manchesteru pozvana je policija, piše The Daily Mail.

Prema tvrdnjama svjedoka iz publike dvije su žene počele vikati jedna na drugu, a potom je jedna drugu ‘pokušala i napasti‘.

Manchesterska policija ustvrdila je kako nije bilo ozlijeđenih osoba. Dodali su i da je istraga u tijeku, no nitko nije uhićen.

Ovome slučaju prethodio je još jedan izgred pri kojemu je u istome kazalištu za vrijeme trajanja produkcije "Tjelohranitelja" dvoje gledatelja odbilo sjediti te prestati glasno pjevati, što je dovelo do skraćivanja predstave.

Šou u kojem je nastupala bivša članica grupe Pussycat Dolls Melody Thornton morao se zbog dviju izgrednica dvaput prekidati. Spomenute su žene odbile prestati pjevati te nepristojno zadirkivale izvođače te zaposlenike pitanjem ‘znači li to da sad možemo početi pjevati?, svaki put kada bi Thorton krenula pjevati pjesmu "I Will Always Love You".

Snimka pokazuje trenutak kada su žene prisilno izvedene s izvedbe. Naknadno su pozvani i policajci koji su sa ženama porazgovarali.

Publika je zaštitare koji su žene izvlačili van podržala pljeskom. "Želim poslati posebnu poruku i zahvaliti ljudima Manchestera koji su večeras došli na izvedbu. Imam poštovanja prema tome da ste za nju dali svoj novac te sam jako zahvalna svima koji poštuju ljude na pozornici koji vam žele prirediti lijepu predstavu. Što se tiče večerašnje predstave, ne raspolažem svim detaljima, no veoma, veoma mi je žao što je nismo mogli završiti. Jako sam se trudila. Osjećaj je grozan i nadam se da ćemo se ponovno vidjeti", poručila je Thorton u videu na svome profilu na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:25