KAZALIŠTE MALA SCENA

NESPOJIVI STIŽU U ZAGREB Nova hit komedija iz Požege bavi se vječnim pitanjem kako pronaći životnog partnera

 press
 

ZAGREB - 'Nespojivi' je nova hit komedija Gradskog kazališta Požega, koja se bavi samcima, a u Zagrebu će gostovati 7. i 22. travnja u Kazalištu Mala scena.

Usprkos modernoj tehnologiji koja pruža razne mogućnosti za pronalazak partnera, danas je sve više osamljenih… Zašto je tome tako kroz predstavu se pita troje ljudi u ranim tridesetima koji su ponekad nespojivi s drugima, a ponekad i sami sa sobom, te se na na razne načine pokušavaju naizmjence nositi sa samoćom i pronaći partnere.

Kako raspoznati prave od krivih? Kako pronaći svoju Osobu? Kako ju zadržati kad ju pronađemo? Kako nakon gomile promašaja i dalje vjerovati da nije sve izgubljeno? A kakve pak veze sa svim tim imaju jedna kornjača, neuredna kuhinja, Ryan Gosling, yoga, vjerovanje u izvanzemaljce, ružna stopala, planinarenje, gusar i staklenka krastavaca, saznajte u 'Nespojivima'.

Predstavu koja je nastala kroz glumačke improvizacije autorski potpisuju redateljica Iva Srnec i dramaturginja Nina Horvat kojima je ovo druga zajednička suradnja. U predstavi igraju glumci Marijana Matoković, Mladen Kovačić i Ivan Grčić. Za kostime je zaslužna Ana Trišler. Predstava je nastala u produkciji Gradskog kazališta Požega i bila je uvrštena u program ovogodišnjeg izdanja festivala 'Gumbekovi dani'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:15