PREMIJERA TEATRA &TD

Nit vodilja ‘Male zabave‘: Što osjećamo kad nas bace u svijet koji smo naslijedili od roditelja?

predstava 'Mala zabava'

 Luka Dubroja
Nasljeđe nije uvijek vikendica u Baranji, nego ono što od nas društvo očekuje. Pitanje je kako i možemo li se uopće nositi s time

Autorski projekt "Mala zabava" redatelja Vanje Jovanovića i dramaturginje Petre Pleše potaknut je ljudskim osjećajem bačenosti u svijet koji smo naslijedili od svojih roditelja. Kome opanci, kome obojci, uglavnom se svede na to kako vam grah padne. Nasljeđe nije uvijek vikendica u Baranji, uglavnom je to ono što od nas društvo očekuje. Pitanje je kako i možemo li se uopće nositi s time.

image

predstava 'Mala zabava'

Luka Dubroja

Premijera nove predstave "Mala zabava" u kojoj glume Tea Harčević, Zdenka Šustić, Ivan Simon, Luka Knez i Tin Rožman održat će se u Teatru &TD u četvrtak, 7. travnja, s početkom u 20 sati, a reprizne izvedbe na rasporedu su 8. i 9. travnja.

- Dragi svi! Evo mota mi se već neko vrijeme po glavi pa sam odlučio napisati... Zadnjih nekoliko mjeseci me nokautiralo... Prije dijagnoze nisam mogao ni zamisliti što će mi ovo sve značiti i želim vam zahvaliti što mi svaki dan dajete razlog da se nečemu nasmijem. Vi ste jedini ljudi koji mi nakon dijagnoze nisu pružili sažaljenje, već razumijevanje.

image

predstava 'Mala zabava'

Luka Dubroja

Pretpostavljam da ćemo si svi prije ili kasnije presuditi, znam da ja hoću, pa bih vas prije toga htio upoznati uživo. Mislio sam organizirati jednu malu zabavu za nas nekoliko, na svojoj vikendici u Orlovom Gnijezdu (ne možete umrijeti, a da ne vidite Baranju). Ja ću riješiti alkohol, vi ponesite tko što hoće jest'... Realno, nema nikoga s kim bih radije proveo zadnju noć života nego s vama - govori lik iz predstave koju uskoro možete pogledati u Teatru &TD.

image

predstava 'Mala zabava'

Luka Dubroja
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:22