SJAJNA VIJEST

Obišli smo upravo obnovljeno kazalište Komedija. Nakon potresa, u njega je uloženo dva milijuna eura

Miljenko Puljić, Tomislav Tomaševic, Branko Bačić, Nina Obuljen Koržinek i Luka Korlaet
 

 Darko Tomas/Cropix
Ravnatelj Komedije Miljenko Puljić najavio je prvu premijeru u obnovljenom kazalištu, predstavu Oscara Wildea ‘Važno je zvati se Ernest7 u režiji Ivana Plazibata" u petak, 10. studenoga

Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević i zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet u društvu s potpredsjednikom Vlade i ministrom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Brankom Bačićem i ministricom kulture i medija Ninom Obuljen Koržinek obišli su uoči otvorenja kazalište Komedija.

Na kazalištu su završeni radovi na konstrukcijskoj obnovi koji su započeli krajem veljače 2023. Ukupna vrijednost investicije do završetka konstrukcijske obnove je oko dva milijuna eura od čega je Fond solidarnosti refundirao oko 1,1 milijun eura.

image

Obilazak

Darko Tomas/Cropix
image
Darko Tomas/Cropix

Ravnatelj Komedije Miljenko Puljić najavio je prvu premijeru u obnovljenom kazalištu, predstavu Oscara Wildea "Važno je zvati se Ernest" u režiji Ivana Plazibata" u petak, 10. studenoga.

U predstavi glume Ronald Žlabur, Filip Juričić, Nina Kaić Madić, Ana Magud, Mila Elegović, Vanja Ćirić, Dražen Bratulić i Adnan Prohić.

"Slijedi komedija Vida Baloga ‘Krava na granici‘, koju je priredio Damir Lončar, a iza Nove godine igrat će se ‘Jalta Jalta‘ s obnovljenom scenografijom", dodao je.

Puljić je napomenuo da Komedija održava audicije za postav predstave "Jadnici" po romanu Victora Hugoa, koju će producirati strana autorska ekipa. Na audiciju se prijavilo gotovo 200 mladih talentiranih glumaca i pjevača.

image
Darko Tomas/Cropix
image
Darko Tomas/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 18:47