‘PREZIME RUŽE‘

Olivera Balašević, supruga pokojnog Đorđa Balaševića, u Puli daje predstavu o ljubavi u Novom Sadu...

Đorđe Balašević i supruga Olivera

 Tea Cimas/Cropix/Cropix
‘Ova predstava nas podsjeća na moć uspomena, čuvanja istih, na važnost ljubavi i obitelji u našim životima‘ najavljuje se

Olivera Balašević će ove ljetne sezone izvesti svoju jedinstvenu predstavu "Prezime ruže" na predivnim ljetnim pozornicama: na Crekvini u Kastvu 20. lipnja te na Kaštelu u Puli 23. lipnja s početkom u 21h na obje lokacije.

"U ovom scenskom prikazu kroz oči djevojčice koja je odrastala uz obalu Begeja, publika ulazi u emocionalno putovanje koje nas vodi od djetinjstva ispunjenog ljubavlju preko studentskih dana u Novom Sadu do ljubavi, poezije i obitelji kao ključnih elemenata njenog života. ‘Prezime ruže‘ je emotivna priča o najvažnijim vrijednostima života, o vremenu koje očekuje da ga ispunimo uspomenama, o borbama i odlukama koje nisu lake.

Ova predstava nas podsjeća na moć uspomena, čuvanja istih, na važnost ljubavi i obitelji u našim životima te nas poziva da se suočimo sa neminovnostima života hrabro i snagom. ‘Prezime ruže‘ je duboka emotivna saga koja će dirnuti vaša srca ali ono najbitnije inspirirati će vas kako da sačuvate dijete u sebi", stoji u najavi predstave.

Asistentica režije je Jelena Balašević, a dizajner svjetla Branislav Agarski.

Predstava na pozornici pod zvijezdama počinje u 21 sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 11:05