Dobrotvorna aukcija

"Povedi Terezu u HNK i pomogni Petrinji": licitacija za odlazak u kazalište s poznatom pjevačicom

Tereza Kesovija
 
 Vedran Peteh/Cropix
Neopisiv je osjećaj i ogromno zadovoljstvo kada usrećite drugog čovjeka. Dobro je činiti dobro”, kazala je Tereza Kesovija

"Povedi Terezu u HNK i pomogni Petrinji" naziv je humanitarne akcije, koju organiziraju HNK Zagreb i Hrvatska lutrija. +
Početna cijena je 53 kune, a aukcija za društvo poznate pjevačice Tereze Kesovije traje do utorka, 2. ožujka, do devet sati ujutro.

“Neopisiv je osjećaj i ogromno zadovoljstvo kada usrećite drugog čovjeka. Dobro je činiti dobro”, kazala je Tereza Kesovija nedavno objašnjavajući zašto je pristala sudjelovati u humanitarnoj akciji “Kazalište sa srcem”. O tome i ostalim temama u jednoj od loži HNK u Zagrebu 25. 3. na predstavi “Revizor” moći ćete popričati sa ovom pjevačkom divom ako ponudite za njezino društvo najveću svotu i uplatite na poseban račun za pomoć bolnici u Petrinji.

IBAN posebnog računa je HR1723400091511121116, SWIFT CODE: PBZGHR2X na koji možete i mimo licitacije uplatiti donaciju. Novac će se iskoristiti za popravak brohoskopa i eventualno nabavku EKG-a koji su oštećeni u potresu u Petrinji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:52