TRILER KOMEDIJA

Tere i Luce u avanturi života: glume Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić

Anja Šovagović Despot

 Vedran Peteh/Cropix
Predstava Kazališta Planet Art ‘Tere i Luce‘, premijeru će imati u ponedjeljak 29. siječnja u 19.30 sati u Dramskom kazalištu Gavella.

Predstava Kazališta Planet Art "Tere i Luce" S.Evansa u režiji Marka Torjanca, u kojoj glume Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić, premijeru će imati u ponedjeljak 29. siječnja u 19.30 sati u Dramskom kazalištu Gavella. Reprize u Splitu su planirane za 9. i 10. veljače u 20 sati u Domu Hrvatske vojske, dok će se ova komedija u Zagrebu moći pogledati u Kazalištu Vidra 11., 13., 19. i 22. veljače u 20 sati.

Predstavu najavljuju na sljedeći način: "Tere i Luce" je komedija. Crna. S elementima burleske. Ali i drame. Ali je i satira. I krimić. I triler. I Rashomon.

image

Nataša Janjić

Cropix/

Žanrovski bogata, pitka i intrigantna u sadržaju, visprena u dijalogu i prepoznatjiva u likovima, „Tere i Luce“ govori o nama danas i kao svaka dobra komedija, uz puno zabave, pruža nam ogledalo. "Tere i Luce" inspirirane su neizvođenim tekstom „No good deeds…“ S. Evansa koji je u potpunosti adaptiran za Hrvatsku te, budući da se bavi našom sredinom i stvarnošću, možemo reći da je riječ o domaćem tekstu. Sve počinje jednog kišnog jutra koje je trebalo biti obično, kao i sva prije njega, ali to je jutro zauvijek promijenilo njihove živote. Tere i Luce donose tešku odluku. Dobrodošli u triler komediju koja postavlja pitanje: "A što biste Vi učinili?".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 16:10