KATERINA VRANA

U ZAGREB STIGLA TREĆA NAJSMJEŠNIJA OSOBA NA SVIJETU Grčka stand up komičarka na turneji po Hrvatskoj i Srbiji predstavlja svoju nastup 'O seksu'

 Screenshot / YouTube

Zagrebački stand-up comedy klub Studio Smijeha ugostit će u subotu 28. siječnja u svojem prostoru u Hebrangovoj ulici ponajbolju grčku komičarku Katerinu Vrana, nositeljicu prestižne titule treće najsmješnije osobe svijeta međunarodnog natječaja Laugh factory, koja će za zagrebačku publiku izvesti svoj popularni show "About sex".

Kako se ističe u najavi, Vrana je jedna je od najboljih komičarki Grčke čiji su "one women" nastupi "Feta With Qeen" i "About Sex" rasprodani na mnogim prestižnim stand up festivalima, među kojima su i Edinburgh Festival Fringe (UK), te Melbourne International Comedy Festival (AUS).

Stand up karijeru započela je u Londonu 2009. i od tada intenzivno nastupa na grčkom i engleskom jeziku diljem Engleske, Grčke, Australije, Amerike, Singapura, Malezije i Balkana.

Jedna je od osnivačica jednog od najuspješnijih comedy klubova u Londonu Angel Comedy. U Grčkoj je pokrenula tzv. "večeri otvorenog mikrofona" (Open Mic), a osnovala je i jedini Comedy klub u Ateni, Gazi Comedy Club.

Godine 2016. predstavljala je Grčku na međunarodnom natjecanju najsmješnijih osoba svijeta "The Funniest Person In The World", u organizaciji Laugh Factoryja, gdje je osvojila treće mjesto kao jedina komičarka u finalu.

Njezin show "About sex" najavljen je kao seksi, edukativan i vrlo, vrlo smiješan show o seksu i Katerininu strahu da ne radimo sve kako treba, o kojima govori na primjerima koji uključuju reklame, "sexting", pornografiuju, hranu i gimnastiku.

Vrana će u Studiju smijeha nastupiti i u utorak 31. siječnja, u programu "Ladies night powered by Crvene cipele", kada će publiku uz nju nasmijavati ponajbolje komičarke regije, domaća Marina Orsag i Jelena Radanović iz Srbije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2022 23:51