StoryEditor
BESPLATNO KAZALIŠTE

VIDEO: UŽIVAJTE S DJECOM U PREDSTAVI 'Šporki Špiro i Neposlušna Tonka' o tvrdoglavoj djevojčici i njezinom prijatelju koji treba oprati uši i hlače

 

Prvi put u sklopu besplatnog online kazališnog festivala na Jutarnji.hr donosimo nešto za kazališne Tintiliniće, najmanju publiku, onu koja se prvi puta susreće s kazalištem. Gradsko kazalište lutaka Split poklonilo je predstavu za vrtićku dob, četiri plus, “Šporki Špiro i Neposlušna Tonka” koju prikazujemo 10. svibnja u 10 sati ujutro.

Je li Tonka iz naslova stvarno tako neposlušna? Kažu da ne, nego da je to dobra djevojčica, ali tvrdoglava I hrabra. Njen prijatelj Šporki Špiro nema najčistije hlače, a I uši bi trebao oprati, ali mu je zato srce čisto.Tonka živi u gradu Utorku, u kojem se svi, osim nje, slijepo drže pravila, a Špiro – Špiro živi u pričama… Autorica predloška je Olja Savičević Ivančević , a redatelj Ivan Plazibat.

 

Igraju: Ana Marija Veselčić, Petar Konkoj Cailliau, Milana Buzolić Vučica, Ana Uršula Najev, Tvrtko Štajcer, Andrea Majica, Sanja Vidan, Franjo Đaković i Milena Blažanović.

Više o predstavi pročitajte ovdje.

Sve predstave na našem festivalu pogledajte ovdje.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2020 23:33