Stephen Snyder

Bestseler New York Timesa koji odgovara na pitanje ‘može li sex preživjeti bračnu monogamiju‘ i u Hrvatskoj

Mladi par, Ilustrativna fotografija

 Jiri Schott/Česká Ilustrační Fotografie/Profimedia/Jiri Schott/Česká Ilustrační Fotografie/profimedia
Knjigu ‘Ljubav koju vrijedi voditi‘ psihoterapeuta s Manhattana izdali su iz Mozaik knjige

U moru knjiga koje se dotiču teme seksualne tehnike teško je naići na ono što ljude zaista interesira – kako održati kvalitetu seksualnog života u dugotrajnoj vezi, smatraju u Mozaiku. Pritom je potrebno podrobnije shvatiti seksualne emocije – kako one funkcioniraju, kakva pravila slijede i kako su vežu na ostale vrste emocija koje posjedujemo.

Bestseler "Ljubav koju vrijedi voditi", u prijevodu Nade Kujundžić, kako pišu iz Mozaik knjige, "iz temelja će prodrmati vaše poimanje vlastita seksualna života te odgovoriti na pitanje može li seks preživjeti monogamiju".

image

Ljubav koju vrijedi voditi

/Press

Psihoterapeut Stephen Snyder pomogao je, poručuju, "tisućama pojedinaca i parova savladati erotske izazove dugogodišnjih veza. Kombinirajući svoje tridesetogodišnje iskustvo s novim istraživanjima o ljudskoj seksualnosti, Snyder nudi savjete kako se suočiti sa seksualnim izazovima koje pred nas predstavljaju dugotrajne veze, shvatiti naše seksualne emocije i uživati u vlastitoj seksualnosti tijekom čitavog života.

Stephen Snyder je psihoterapeut koji se specijalizirao na području seksualnih odnosa, ljubavnih veza i seksualne medicine. Od 2000. godine vodi privatnu praksu na Manhattanu gdje je do sada liječio na tisuće pacijenata. Autor je priručnika "Ljubav koju vrijedi voditi: Kako imati nevjerojatan seks u dugoj vezi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:33