'NADŽIVJETI ŽIVOT'

HVALJENI AUTOR BESTSELLERA O SREĆI I USPJEHU DOLAZI U ZAGREB Dr. Kenan Crnkić promovirat će svoju novu knjigu u knjižari Hoću knjigu Megastore

Kenan Crnkić
 Damjan Tadic / CROPIX

Dr. Kenan Crnkić, autor regionalnih bestelera o uspjehu i sreći - "7 tajni uspjeha" te "Pazi kojeg vuka hraniš", predstavit će u utorak u Zagrebu u knjižari Hoću knjigu Megastore svoju novu knjigu "Nadživjeti život". Promocija će početi u 18:00 sati.

Promociji će uz autora prisustvovati Alis Marić, autorica popularnog bloga Čitaj knjigu, te Ivana Glavaš, glavna urednica izdavačke kuće Iris Illyrice.

Nadživjeti život vrhunac je trilogije život - sreća - uspjeh, pisane prepoznatljivim stilom koji odiše jednostavnošću, inspiracijom i lakoćom čitanja. Ova knjiga daje odgovore na vječita životna pitanja: kako se nositi sa problemima i iskušenjima, uvredama i ogovaranjima, izdajama i razočarenjima, prijateljima i neprijateljima.

Dr. Crnkić održat će 45-minutno predavanje nakon predstavljanja knjige i razgovora s gostima.

Na području jugoistočne Europe (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Slovenija) knjige dr. Crnkića doživjele su višestruka izdanja i prodane su u više od 250.00 primjeraka.

Njegova prva knjiga "7 tajni uspjeha" izazvala je svojevrsnu senzaciju i oborila sve rekorde prodaje. U roku od samo 10 dana od izdavanja probila se na prvo mjesto na ljestvicama popularnosti. Već u prvoj godini od izlaska doživjela je svoje 10. jubilarno izdanje. Godine 2017. ova knjiga nagrađena je i prestižnom američkom književnom nagradom „Bookvana“, i to upravo u oblasti motivacijske literature.

Druga Kenanova knjiga znakovitog naziva ”Pazi kojeg vuka hraniš” bavi se srećom - kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima. Nezapamćenom brzinom stekla je status velikog regionalnog bestsellera, a trenutno doživljava svoju internacionalnu promociju kroz prijevode na više od 10 stranih jezika.

Godine 2018. ova knjiga je prevedena i na Brailleovo pismo te se i danas besplatno dijeli u bibliotekama slijepih i slabovidnih osoba u sklopu plemenitog projekta samog autora, koji ima za cilj da se ovoj populaciji omogući dugoročni pristup popularnoj motivacijskoj literaturi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:25