INTERLIBER

Izdanja Hanza Medije mogu se nabaviti na štandu Nove stvarnosti uz popust od 20 posto

Monografija ”Most Pelješac”

 Hanza Media/
Na Velesajmu će se moći kupiti i dva naslova naše izdavačke kuće - ‘Most Pelješac‘ i ‘Saga o hrvatskom borbenom lovcu‘

Posjetitelje ovogodišnjeg 44. Međunarodnog sajma knjige, Interlibera, koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu od 8. do 13. studenoga, očekuje najmanje 250 novih naslova.

Na ovogodišnjem Interliberu na štandu Nove stvarnosti u ponudi će biti i dva naslova izdavača Hanza Media - "Most Pelješac" i "Saga o hrvatskom borbenom lovcu", obje uz popust od 20 posto. Jutarnji list objavio je veliku monografiju "Most Pelješac", u kojoj se na 348 stranica opisuju svi najvažniji detalji o projektu Pelješac od 1994. do 2022. godine. O njima u monografiji svjedoče osobe koje su u projekt bile izravno uključene u protekla skoro tri desetljeća. Predstavljene su sve varijante građevine, od prve do posljednje, te se detaljno opisuju političke borbe zbog mosta, objašnjava se zašto je propao prvi pokušaj njegove gradnje, kako je u konačnici kineska kompanija sagradila to velebno zdanje i zašto je gradnja pristupnih cesta jedan od najzahtjevnijih projekata u hrvatskoj povijesti. U monografiji objavljujemo 248 fotografija koje najzornije prikazuju tijek gradnje i monumentalnost cjelokupnog projekta. Knjiga će sa sajamskim popustom stajati 320 kuna.

image

"Saga o hrvatskom borbenom lovcu" Jana Ivanjeka

Hanza Media

Druga je knjiga "Saga o hrvatskom borbenom lovcu", također u izdanju Hanza Medije. U njoj su sabrani tekstovi hrvatskog vojnog analitičara Jana Ivanjeka, tijekom godina objavljivani u Jutarnjem listu, Večernjem listu te Globusu. Na Interliberu će se moći kupiti s popustom, po cijeni od 79 kuna.

Na 13.000 četvornih metara paviljona 5, 6, 7 i 7a Zagrebačkog velesajma predstavit će se 296 izlagača iz 15 zemalja, ove godine s Ukrajinom i Srbijom u fokusu Premium programa.

Posebnu draž Interliberu daje svakodnevni višesatni program u sklopu kojega su najavljena gostovanja brojnih domaćih i stranih autora u paviljonima 6 i 7. Sajam je ove godine proširio ugostiteljsku ponudu u smjeru modernog koncepta koji na šest lokacija otvorenog i zatvorenog prostora donosi food truckove s delicijama street fooda i slasticama po popularnim sajamskim cijenama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:01