‘KNJIGE U KROŠNJAMA‘

Još ovog vikenda na Ribnjaku: Animirani filmovi temeljeni na slikovnicama, radionice pisanja inspirirane Potterom...

Knjiga u krošnjama

 /Press
‘Ozvučene krošnje otvaraju vrata mašte i avanture za male i velike, za svakoga tko zna slušati i sanjati‘

Ovoga vikenda na zagrebačkome Ribnjaku posjetitelji u sklopu "Knjiga u Krošnjama - Festivala književnosti i zvučnog eksperimenta za djecu i mlade" mogu sudjelovati u zabavnim radionicama pisanja inspiriranim Harryjem Potterom, štrikanju rukama, vođenoj šetnji šumom i animiranim filmovima koji se temelje na slikovnicama.

Za zabavu za najmlađe brine i Zalogaj palačinke, zalogaj slikovnice. Uz predstavu Male scene te interaktivne predstave Dijane Merey Sarajlije posjetitelji će uživati u koncertima kvarteta saksofonista Maskineri te bogatom glazbenom programu orkestara glazbene škole GŠ Vatroslava Lisinskog pod nazivom Neozbiljni u parku.

image

Knjige u krošnjama

/Press

"Šetnje parkom obogatit će i stabla ‘koja dobro zvuče‘. Ozvučene krošnje otvaraju vrata mašte i avanture za male i velike, za svakoga tko zna slušati i sanjati", poručuju organizatori manifestacije.

Cilj festivala je djeci od najranije do srednjoškolske dobi kroz književne radionice, audio knjige, predstave, koncerte i druge sadržaje približiti razne modalitete pristupa književnosti.

image

Knjige u krošnjama

/Press

Festival organiziraju Ibis grafika, Centar mladih Ribnjak i platforma book&zvook.

U sklopu Festivala organiziran je i sajam knjiga raznih nakladnika po sniženim cijenama. Ulaz na festival se ne naplaćuje.

Detalje i satnicu programa pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 18:45