TERCA NA TIŠINU

Julijana Matanović: ‘Da sam srednjoškolska profesorica stavila bih Saninove pjesme u lektiru‘

Sanin Karamehmedović

 Mario Pavlovic/Mario Pavlovic
‘Nisam očekivao toliki broj ljudi. Potpisivanje knjiga je trajalo dugo, ali potpisivao bih cijelu noć da sam morao‘ rekao je osnivač grupe Silente

Sanin Karamehmedović autor i osnivač dubrovačke grupe Silente u petak je u glazbenoj knjižari Rockmark predstavio svoju zbirku pjesama "Terca na tišinu".

Uz Sanina i fanova Silentea, promociji su pristvovali glazbeni producent Nikša Bratoš, pjesnikinja i novinarka Ivana Lulić, dok je Tibor odsvirao nekoliko pjesama, a naša cijenjena književnica Julijana Matanović poslala mu poruku podrške preko Facebooka: "A da sam srednjoškolska profesorica hrvatskog jezika, stavila bih je na popis izborne lektire. Jer, ti su stihovi pisani u ime nekoga. I zbog toga nude prepoznavanje. Ono najvažnije što nam poezija daje. Da, "ne lažu vas vaše uši". Učinila bih to."

"Nisam očekivao toliki broj ljudi. Potpisivanje knjiga je trajalo dugo, ali potpisivao bih cijelu noć da sam morao. Dok ruke ne otpadnu pa onda zubima dalje ako treba jer moja radost i zahvalnost oko svega toga je neizmjerna. Pričali smo i pjevali, vjerujem da nikom nije bilo dosadno i da ćemo se uskoro vidjeti opet. Jer bit će još i pjesama i knjiga, tek sam počeo.

image

Sanin Karamehmedović

Mario Pavlovic/Mario Pavlovic
image
Mario Pavlovic/Mario Pavlovic

Sad se moram opet posvetiti bendu, ali svakako ću napraviti malu turneju predstavljanja knjige po Hrvatskoj pa se vidimo i tamo, nadam se u istom broju i s istom količinom ljubavi kao i na ovoj zagrebačkoj promociju.

Zahvalio bih se od srca svima koji došli i koji kupuju knjigu. Hvala i Julijani, Ivani, Tiboru, Nikši te Igoru Jurilju koji nas je vodio kroz raspravu", poručio je Sančo nakon promocije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 14:43