'PREDSJEDNIK JE NESTAO'

KNJIŽEVNA BOMBA Bill Clinton piše roman s 'detaljima koje samo predsjednik može znati' u suradnji s najprodavanijim živućim piscem!

Bill Clinton i James Patterson
 REUTERS

Bivši američki predsjednik Bill Clinton piše svoj prvi roman, i to u suradnji s Jamesom Pattersonom, kojeg smatraju najprodavanijim živućim piscem posljednjih nekoliko godina.

Nakladnici, Alfred A Knopf i Hachette, najavili su da će knjiga sadržavati detalje "koje samo predsjednik može znati". Radnja romana 'The President Is Missing' ('Predsjednik je nestao'), koji će biti objavljen u lipnju 2018., još nije poznata, ali je najavljeno da će Bill Clinton i James Patterson promovirati knjigu diljem SAD-a.

"Rad na knjizi o predsjedniku - pri čemu sam crpio iz onoga što znam o tom poslu, životu u Bijeloj kući i načinu na koji Washington funkcionira - bio je vrlo zabavan", kazao je bivši predsjednik Clinton, kako prenosi BBC.

Clinton je pritom pohvalio i suradnju s Pattersonom čiji je, kaže, veliki ljubitelj već dugo. James Patterson je pod svojim imenom do sada objavio više od 130 knjiga, a Clinton je nakon predsjedničkog mandata objavio nekoliko knjiga, no do sada niti jedan roman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:21