'PREDSJEDNIK JE NESTAO'

KNJIŽEVNA BOMBA Bill Clinton piše roman s 'detaljima koje samo predsjednik može znati' u suradnji s najprodavanijim živućim piscem!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.05.2017. u 23:23

A combination photo shows Former President Bill Clinton (L) and Author James Patterson (R) in Washington, DC, U.S, on March 9, 2017 and in West Hollywood, California, U.S. on May 18, 2015 respectively. REUTERS/Kevin Lamarque (L) and Danny Moloshok (R)/File Photos
REUTERS

Bill Clinton i James Patterson

Bivši američki predsjednik Bill Clinton piše svoj prvi roman, i to u suradnji s Jamesom Pattersonom, kojeg smatraju najprodavanijim živućim piscem posljednjih nekoliko godina.

Nakladnici, Alfred A Knopf i Hachette, najavili su da će knjiga sadržavati detalje "koje samo predsjednik može znati". Radnja romana 'The President Is Missing' ('Predsjednik je nestao'), koji će biti objavljen u lipnju 2018., još nije poznata, ali je najavljeno da će Bill Clinton i James Patterson promovirati knjigu diljem SAD-a.

"Rad na knjizi o predsjedniku - pri čemu sam crpio iz onoga što znam o tom poslu, životu u Bijeloj kući i načinu na koji Washington funkcionira - bio je vrlo zabavan", kazao je bivši predsjednik Clinton, kako prenosi BBC.

Clinton je pritom pohvalio i suradnju s Pattersonom čiji je, kaže, veliki ljubitelj već dugo. James Patterson je pod svojim imenom do sada objavio više od 130 knjiga, a Clinton je nakon predsjedničkog mandata objavio nekoliko knjiga, no do sada niti jedan roman.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo