UPS!

Slavna glumica otkrila sočnu tajnu: ‘Sjedim i vidim Billa Clintona kako hrče u stolici ispred mene. Nek se je*e...‘

Slavna je glumica gostovala u popularnoj emisiji "Hot Ones", uz ljuta je krilca otkrila i ljutu poruku za bivšeg predsjednika

Bill Clinton

 ./Upi/Profimedia /./upi/profimedia

Glumica Gwyneth Paltrow 21. je ožujka gostovala u emisiji „Hot Ones“ koju vodi Sean Evans. On intervjuira razne poznate osobe dok jedu ljuta pileća krilca.

U njezinoj epizodi, Evans je Paltrow pitao o glasini da je tadašnji američki predsjednik Bill Clinton zaspao na premijeri njezinog filma „Emma“ koja se održala u Bijeloj kući 1996. godine.

Uspješna je glumica odabrala zanimljive riječi kako bi odgovorila na Evansovo pitanje piše New York Post.

„To je istina, hrkao je točno ispred mene. Tada sam si pomislila, super, ovo će sigurno bitni hit film, ali na kraju je i bio stoga je*i se Bill Clinton", rekla je Paltrow uz osmijeh.

U hit filmu glumi Emmu Woodhouse, mladu Engleskinju iz 19. stoljeća koja se usredotočuje na to da spoji svoje prijatelje s romantičnim partnerima. Film je postao hit na blagajnama, zaradivši gotovo 40 milijuna dolara diljem svijeta uz produkcijski budžet ispod osam milijuna. Dobio je dvije nominacije za Oscara; jednu za kostimografiju, a drugu za glazbu.

Reakciju voditelja i kontroverzan odgovor uspješne glumice može se vidjeti oko devete minute same emisije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 15:53